Dina data

Säkerhetskopiera din logg och flytta till en ny telefon

Exportera en krypterad säkerhetskopia och återställ den på en ny eller nollställd telefon.

Standardfunktion

Säkerhetskopior är gratis. Din logg finns bara på din telefon, så en säkerhetskopia är det enda sättet att få tillbaka den efter en förlorad telefon eller en ominstallation.

Steg

  1. Öppna Inställningar och tryck på ”Säkerhetskopiera eller återställ” under ”Säkerhetskopiering och återställning”.
  2. Under ”Exportera säkerhetskopia” väljer du ”Lösenordsskyddad” och anger ett lösenord som du kommer ihåg.
  3. Slå valfritt på ”Inkludera nycklar för omsorgsdelning” så att du slipper para ihop vårdgivare igen efter återställningen.
  4. Tryck på ”Exportera”.
  5. Välj var filen ska sparas, till exempel Filer, iCloud Drive eller AirDrop till en annan enhet.

Ställ in påminnelser i Inställningar, under ”Säkerhetskopiering och återställning”, ”Påminnelser”: efter tid, efter antal nya poster eller båda.

Säkerhetskopiera din logg och flytta till en ny telefon
Säkerhetskopiera din logg och flytta till en ny telefon

Återställ på en ny telefon

Återställningen ersätter allt som redan finns i appen på den telefonen.

  1. Installera appen. Under ”Vad för dig hit?” väljer du ”Jag har en säkerhetskopia”. På en telefon som redan används går du till Inställningar, ”Säkerhetskopiera eller återställ”, ”Återställ”.
  2. Tryck på ”Välj en säkerhetskopia” och välj din fil.
  3. Ange lösenordet till säkerhetskopian och tryck på ”Fortsätt”.
  4. Kontrollera vad ”Denna säkerhetskopia innehåller” och tryck på ”Importera denna säkerhetskopia”.
  5. Bekräfta ”Radera och återställ”.